본문 바로가기
SALADS

ROASTED BEET AND ARUGULA SALAD

by Waseem23 2024. 4. 15.

This Roasted Beet and Arugula Salad is a sweet and peppery delight. The roasted beets add a sweet flavor and the arugula adds a peppery bite.

 

DETAIL 
PREP TIME: 10 Min | COOK TIME: 45 Min | SERVING: 4 
 
INGREDIENTS 
Beets, peeled and cubed
Arugula
Olive oil
Balsamic vinegar
Salt and pepper 
 
INSTRUCTIONS 
1. Preheat your oven to 400°F (200°C).
2. Toss the beets with a little olive oil, salt, and pepper and roast for
45 minutes until tender.
3. In a large bowl, mix together the roasted beets and arugula.
4. Drizzle with olive oil and balsamic vinegar before serving.

'SALADS' 카테고리의 다른 글

SWEET POTATO AND QUINOA SALAD  (0) 2024.04.15
CUCUMBER AND TOMATO SALAD WITH DILL DRESSING  (0) 2024.04.15
GRILLED CORN AND BLACK BEAN SALAD  (0) 2024.04.15
RAINBOW QUINOA SALAD WITH LEMON VINAIGRETTE  (0) 2024.04.15